تحقیق ویژگی های روغن شحم و روغن حیوانی

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
توضیحات:
ویژگی های روغن شحم و روغن حیوانی، در قالب فایل pdf در 6 صفحه.

در این مقاله که چکیده ای کوتاه از ترجمه مقالات انگلیسی هست در مورد ویژگی های روغن حیوانی، تشخیص روغن حیوانی اصلی و تقلبی و همچنین در مورد روغن شحم گاو توضیحاتی داده شده است.

از این مقاله برای دانشجویان صنایع غذایی و تغذیه و کسانی که در زمینه تولید محتوا فعال هستند بسیار کاربردی میباشد.

بخشی از متن فایل:
روغنهای حیوانی باعث کاهش چربی خون (تری گیلیسرید) و کسترول خون (LDL)و تقویت
کننده سیستم ایمنی و غنی از ویتامین Aو D هستند.
برای سرخ کردن عمیق از روغن حیوانی استفاده نماییدزیرا:
روغن های حیوانی طعم و تردی مطلوب تری را در موادغذایی سرخ شدهایجاد می کند. بیشتر اسیدهای چرب موجود در این چربی ها از نوع اشباع و تک اشباعی است که این خصوصیت روغن حیوانی را در برابر حرارت مقاوم نموده و باالترین درجه پایداری در برابر اکسید شدن را برای روغن حیوانی در میان روغن های خوراکی حاصل نموده است.
دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 1153 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 6

حجم فایل:222 کیلوبایت

 قیمت: 40,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    بصورت فایل pdf میباشد